Hoe schrijft een vulpen?

By | December 10, 2021

Hoe schrijft een vulpen?

Wanneer je de punt van een vulpen op papier drukt, komen de twee helften van de punt uit elkaar. Het is het beste om de pen in een normale schrijfhoek te houden om de inktstroom op gang te brengen. Zodra de inkt begint te stromen, kunt u harder blijven drukken, waardoor er een kleine opening ontstaat langs de spleet van de punt. Dit kan lastig zijn, maar het is makkelijker dan je zou denken.

De penpunt is gemaakt van metaal en heeft een gleuf in het midden. De metalen kant van de punt moet naar de papierinvoer zijn gericht, terwijl de andere kant naar de bovenkant van de cilinder moet wijzen Lamy vulpen. De lengte van de penpunt is een persoonlijke voorkeur. De eerste vaten waren gemaakt van zwart hard rubber, dat inktbestendig en bewerkbaar was. Tegenwoordig zijn de vaten gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, van zilver en messing tot acrylhars en Lucite.

Een ander ding om te overwegen bij het kopen van een vulpen is het gewicht. Hoewel het belangrijk is om rekening te houden met het gewicht van een vulpen, moet u er rekening mee houden dat het gewicht moet worden afgewogen tegen het doel waarvoor het dient. Het moet licht genoeg zijn om comfortabel in de hand te liggen om te ondertekenen, maar zwaar genoeg om vlekken op het papier te voorkomen. Onthoud echter dat een vulpen met zwaartekracht werkt en dat de penpunt een vlak oppervlak nodig heeft om correct te kunnen schrijven.

Klik hier om meer te lezen: http://mylovelynotebook.nl/