Nieuws

2017 WORKSHOPS EN OVERNACHTEN

Vanaf augustus geef ik -Claire Poutsma- niet alleen lessen en workshops, maar u kunt dan ook een schildervakantie boeken; U krijgt deskundige begeleiding bij de workshop naar keuze en kunt overnachten. Kies zelf uw workshop(s) uit en/of het aantal dagen dat u wilt overnachten.

MONTMARTRE DAGEN 2017
Zondag  30 juli en 13 augustus Montmartre, staat Claire Poutsma samen met veel andere kunstenaars te schilderen in de Kerkstraat van Ommen, van 13 tot 17.00 uur.  Kom gezellig kijken !

JUMPING DE DRIEHOEK 2017

Van 3 t/m 6 augustus expositie Jumping Concours ‘De Driehoek’ Ommen Claire exposeert samen met 18 andere kunstenaars op deze manifestatie. In de Vechtdalstal stellen we ons werk tentoon. Ook geef ik een  demonstratie schilderen.

ATELIERROUTE OMMEN 2017
Op zaterdag en zondag 26 en 27 augustus stelt Claire Poutsma haar atelier voor u open tussen 11.00 en 17.00 uur, in de Wolfskuil 16 te Ommen. Ook Afke van Halen exposeert haar beelden dan hier, en Gejo Klos met zijn foto’s. Meer informatie over alle andere kunstenaars die meedoen met de atelierroute kunt u vinden op de site van Vechtdalkunsten
U bent ook altijd welkom op afspraak !