Voordelen van kokosmelk in koffie en andere gerechten

By | December 1, 2021

kokosmelk

Voordelen van bezoek de site in koffie en andere gerechten

Kokosmelk is een ondoorzichtige melkachtige witte vloeistof die wordt verkregen uit het geraspte vruchtvlees van rijpe kokosnoten. Het vetgehalte is overwegend verzadigd, waardoor het een rijke, gezonde vervanger is voor room en kaas. Het wordt traditioneel gebruikt in Zuidoost-Azië en Oost-Afrika. De olie in kokosvlees is ook een belangrijke bron van de romige smaak van kokosmelk. Hoewel de olie in kokosmelk niet erg handig is bij het bereiden of consumeren van voedsel, is het een heerlijke toevoeging aan veel gerechten.

Kokosmelk bevat veel vet en calorieën. Ongeveer 93% van de calorieën zijn afkomstig uit vet. Een kleine hoeveelheid van deze calorieën wordt echter omgezet in energie in plaats van opgeslagen als vet. Het zal niet goed werken voor lichte desserts of lichte soepen, dus het is verstandig om een vetarme vervanger te gebruiken. Als het bevroren is, moet u de container goed schudden om de kokosmelk opnieuw te emulgeren. Tijdens het ontdooien zal de kokosmelk een korrelige textuur hebben en bewaar deze niet in plastic bakjes.

Om kokosmelkkoffiecreamer te maken, bereidt u eerst een kopje gezette koffie. Voeg dan een kopje ijs toe. Nadat de kokosmelk is afgekoeld, roer je deze erdoor. Het moet direct na het brouwen worden geserveerd. Het toegevoegde ijs geeft het de beste smaak. Om kokosmelkkoffiecreamer te maken, voeg je een half kopje kokosmelk toe aan een groot glas ijs en een paar koppen koffie.

Zoek meer informatie op: https://www.valledelsole.nl/